Pret:   265 lei / recipient 1 litru   (265 lei / litru)            1105 lei / recipient 5 litri   (221 lei / litru) Vopsea pentru atenuarea radiatiilor de joasa frecventa (LF), produsa in Germania. Este pe baza de liant acrilic pur de inalta calitate. Continut scazut de COV, fara solventi Unul dintre cele …

Email, RSS Follow
Share

Vopsea antiradiatii NSF34

vopsea_antiradiatii_NSF34-1l_5l

Pret:   265 lei / recipient 1 litru   (265 lei / litru)
           1105 lei / recipient 5 litri   (221 lei / litru)
Vopsea pentru atenuarea radiatiilor de joasa frecventa (LF), produsa in Germania.
Este pe baza de liant acrilic pur de inalta calitate.
Continut scazut de COV, fara solventi
Unul dintre cele mai vandute produse YShield, cu o formula imbunatatita din august 2011.
  • Eficienta de atenuare: pana la 40 dB (99 %) la o singura aplicare. Eficienta de ecranare este testata in mod regulat in laborator de catre Profesorul Dipl.Ing. Pauli de la Universitatea Fortelor Armate Federale Germane din Munchen dupa standardele ASTM D4935-10 si/sau IEEE-STD-299-2006.
  • Rezistenta perfecta la coroziune: Cele mai multe produse de ecranare care au in compozitia lor metal nu sunt protejate in mod corespunzator impotriva coroziunii. Vopselele de ecranare HSF54, HSF74 si NSF34 fara particule de metal ecraneaza datorita atomilor de carbon ce intra in compozitia acestora. Prin urmare, acestea oferă rezistenta la coroziune (nu contin oxidanti) si durabilitate pe termen lung.
  • Strat inferior: Interior si exterior: Excelenta adeziune pe diferite straturi inferioare existente precum vopsea, glet, tapet, ciment, tencuiala, zidarie, lemn, etc.
  • Strat superior: Preferabil acoperit cu plastic, vopsele – emulsie pe bază de apă, vopsele de fatada sau vopsele pe baza de rasina siliconica. Foarte recomandate sunt vopsele de dispersie pe baza de silicat KEIM (Biosil, Ecosil, Optil). In functie de compozitia lor chimică, vopsele pe baza de rasina naturala adera relativ bine. Nu recomandăm vopsele minerale pure! Datorita solicitarii maxime suportate de adeziv (conform ETAG 004) de cel putin 0.25 N/mm², se foloseste direct sub vopseaua de natura organica pura (nu minerala)!vopsea _antiradiatii_nsf34-5l
  • Împământare:  Trebuie să fie legata la pamant cu ajutorul accesoriilor de impamantare. Pentru a acoperi fisurile din interior, aceasta vopsea este intarita cu fibre conductive. Cu toate acestea, pentru interior, se recomanda si utilizarea benzii de impamantare EB2 impreuna cu setul de impamantare ESW sau ESW+.
  • Rezistenta la inghet: limitata (3 cicluri inghet-dezghet); prin urmre, se poate livra pe toata perioada anului
  • Ingrediente: Apa, liant acrylic pur, grafit, carbon negru, aditivi, conservanti.
  • Continut de COV (Compusi Organici Volatili): < 0.5 g/l (valoarea limita pentru EU este 30 g/l pentru 2010). • Valoare Sd: ~ 0.1 m. • Valoare Ph-: 8. • Cantitate: 1 si 5 litri. • Valabilitate: 12 luni. • Acoperire standard: Interior 7.5 m²/l; Exterior 5 m²/l. • Culoare: Negru. • Rezistenta la tractiune a adezivului: 4.1 N/mm².

Note:

Testele de atenuare sunt efectuate in conditii de laborator. In conditii reale aceste procente pot varia semnificativ.

Inainte de a a lua decizia de a utiliza produse de ecranare asigurati-va ca ati inteles in mod corect principiile fizice conform carora aceste produse functioneaza si de asemeni ca ati inteles modul de utilizare corecta si eficienta. In caz contrar rezultatul poate fi sub asteptari, sau chiar sa obtineti un camp electromagentic mai mare decat cel existent inainte de utilizarea lor.

* Comenzile pentru produse care nu se gasesc in stocul propriu ar putea genera costuri suplimentare. Pentru informatii privind stocul si alte detalii, va rugam sa ne contactati.

Vezi LISTA VOPSELE ANTIRADIATII