In cazul in care doriti sa masurati personal intensitatea campului electromagnetic de frecventa inalta dintr-o anumita locatie, pentru o perioada mai mare de timp, Safe Solution va ofera si aceasta posibilitate! Aparatul oferit de noi spre inchiriere este Acoustimeter AM-10, fabricat in UK.  Domeniul de frecventa este 200MHz – 8GHz. Acest aparat de masura …

Email, RSS Follow
Share

Inchiriere aparat de masura

acoustimeter

 

In cazul in care doriti sa masurati personal intensitatea campului electromagnetic de frecventa inalta dintr-o anumita locatie, pentru o perioada mai mare de timp, Safe Solution va ofera si aceasta posibilitate!

Aparatul oferit de noi spre inchiriere este Acoustimeter AM-10, fabricat in UK.  Domeniul de frecventa este 200MHz – 8GHz.

Acest aparat de masura este usor de utilizat, fiind foarte intuitiv.  Rezultatul masuratorii vi se va afisa atat ca valoare numerica, cat prin intermediul unor leduri a caror culoare se schimba in functie de nivelul de radiatii electromagnetice la care sunteti expusi.

 

Tarife inchiriere:

  • o  zi: 200 RON
  • doua  zile: 290 RON
  • cinci zile: 490 RON

 

Puteti viziona un material video in limba engleza in care se arata cum este masurat campul electromagnetic intr-o locuinta.

 

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!